2013. június 18., kedd

Filmváró: Az acélember

2013. június 20. Az acélember (Man of Steel)




Szupermennn, aki végre-végre-végre megtanulta hordani az alsónadrágját! Érkezik hozzánk a jövő héten! Az előzetes alapján ezeket a várakozásokat állítom fel: 
- Pozitívumok: Henry Cavill mint Clark Kent, aki igazából egy életre kelt görög istenszobor. Nem, komolyan, ebben semmi szexuális töltet nincs, egész egyszerűen az az ókor óta felfedezett anatómiai tény, hogy a szépen artikulált emberi külső kellemes az emberi szemnek. Azaz: akármi is fog történni ebben a filmben, kellemes lesz nézni, mert Henry Cavill lesz benne, akinek a kockás hasától a szögletes álláig minden porcikája márványból lett kifaragva, aztán jött egy kékhajú tündér és igazi fiút varázsolt belőle.
További pozitívum: visszavettek a komikus elemekből, az alsónadrág betűrése is erre utal. Ez jó. Vegyük komolyan a dolgokat. Batman is leadta a mellbimbós egyenruhát.
- Negatívum: ha az előzetes időbeosztása alapján lehet következtetni a film időbeosztására, akkor nagyon sok köldöknézegetés és egy pici akció lesz benne, vagy, B verzió, hogy sok köldöknézegetés - pici akció - egzisztenciális válság - nagy csinnadrattás akció - fin. 
Majdmeglássuk mi lesz ebből. Egyelőre ígéretes.

Selina Kyle

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése